Pe 2.8.2024 21.00
12 € tiskiltä ennen keikkaa
Bad Sauna on kahdella albumillaan ja lukuisilla keikoillaan noussut yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista särökitaravetoista indierockia soittavista yhtyeistä.

Bad Sauna on kahdella albumillaan ja lukuisilla keikoillaan noussut yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista särökitaravetoista indierockia soittavista yhtyeistä. Yhtye nousi rytinällä tietoisuuteen vuoden 2020 debyyttialbumillaan Olen rikas, sillä minulla on teidät. Levyn singlet, kuten ”Niin kuin se ennen oli” ja ”Tehdään jotain tyhmää”, keräsivät huomiota ja bändi palkittiin Indie Awardseissa vuoden tulokkaana.

Kakkosalbumi Potslojo esitteli aiempaa jylhempiin ja raskaampiin kitaroihin vannovan yhtyeen. Loppuunmyydyt klubikeikat ja isot festivaalikeikat Provinssista Sidewaysiin takasivat sen, että Bad Saunan musiikista tykkäsivät yhä laajemmat yleisöt. Levyn avausraita ”Väsy” nousi Spotifyn globaalille Fresh Finds Rock -soittolistalle, mikä on mainio suoritus suomenkieliseltä rock-yhtyeeltä ja osoittaa Bad Saunan musiikin olevan täysin kiinni ajassa. Levyn suurin hitti oli ”Kun nään koiran, mun sydän sulaa”.

Bad Saunan muodostavat neljä ystävää: laulaja-kitaristi Felix Lybeck, rumpali Aliisa Keränen, basisti Santeri Hytönen ja kitaristi Sakari Kumpula. Yhtye on jäsenilleen kuin perhe, ja se myös huokuu heidän musiikistaan.

Liput 12 € tiskiltä ennen keikkaa.

Jaa kaverille

Muut tapahtumat

MallasLive: Mummin Kullat ja Ramblin’ Tane Lee

Pe 9.8. 21.00 / 10 € tiskiltä ennen keikkaa

Mummin Kultien koruttomassa indiefolkissa soivat sello, kitara ja koskettimet rumpukomppeineen. Pääosassa on kolmiääninen stemmalaulu ja taiturimaiset sanoitukset, jotka taipuvat niin räävittömiin ralleihin, kuin riipaisevan koskettaviin laulelmiinkin. Luvassa hittejä ja uudempaa tuotantoa. Ramblin`Tane Lee, kitaran raapimista ja kielten kälinää. Muun muassa 2-7 Miehen Trio?, Smoking Boys, Slack Bird ja Autiomaa yhtyeiden riveissä vaikuttavan pelimannin lauluja Peräpohjolan matalista ojista. Pöytälaatikon pölyisempää materiaalia singer/ songwriter hengessä.

Yleinen sauna lämpiää heinäkuussa joka päivä

Heinäkuu Su-ma 14-21, ti-la 12-22 / Ilmainen

Mallassaunan pihapiirissä pääset upottamaan varpaasi Hailuodon pehmeään hiekkaan ja löylyttelemään uniikeissa saunoissa. Ota mukaan oma uikkari ja pyyhe. Pienen kävelymatkan päässä on myös meri, suosittelemme uimakenkiä.

MallasLive: Badsauna

Pe 2.8.2024 21.00 / 12 € tiskiltä ennen keikkaa

Bad Sauna on kahdella albumillaan ja lukuisilla keikoillaan noussut yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista särökitaravetoista indierockia soittavista yhtyeistä.

MALLASFEST 2024

Lauantaina 20.7. Klo 16 alkaen / 0 €

Tervetuloa kokemaan jotain uutta ja ainutlaatuista – Mallasfest saapuu ensi kertaa Mallassaunan lavalle Oulun Pikisaareen! Mallasfest tuo yhteen esiintyjäkaartin, joka takaa ikimuistoisen illan musiikin ystäville.

Joka keskiviikko livenä Häiriötekijät

Joka ke 17.7. saakka 19.00-21.00 / 0 €

Tervetuloa kesäisinä keskiviikkoiltoina nauttimaan musiikista, hyvästä ruuasta ja luomuoluesta vihreän viihtyisälle patiollemme! Häiriötekijät on nuorekas ja energinen bändi Oulusta, jonka esittämä 60- ja 70-lukujen soul ja r'n'b -musiikki hehkuu kesän aurinkoista fiilistä. Häiriötekijät tuovat mukanaan raikasta ja kevyttä musiikkia, joka saa kuulijat hymyilemään ja tanssimaan mukana. Keskiviikkoisin klo 19-21 Vapaa pääsy.

Peltokurki + Eereka – Kerran kesäyönä KIERTUEEN PÄÄTÖSKEIKKA

Ke 17.7.2024 20.00 / Liput 12€ + palvelumaksu (Tiketti.fi) ja 15€ ovelta

Yhteiskiertueella yhdistyvät kesä, tarinankerronta, runollisuus ja kolmen laulaja-lauluntekijän heleät yhteisharmoniat. Keikoilla kuullaan sekä Peltokurjen että Eerekan tuotantoa yhteisillä sovituksilla ja tarkkaan valittuja kesäisiä cover-kappaleita, jotka sitovat kappaleiden teemat yhteen.